Kampioenschap bij VVO in Oosterhesselen

Oosterhesselen

De dames recreanten van VVO (Volleybal Vereniging Oosterhesselen) beleefden recent een bijzonder kampioenschap. In de derde klasse van de zogeheten REVO-competitie - Zuidoost-Drenthe - pakte het team de titel.

Het laatste duel - thuis tegen NDEO uit Nieuw-Dordrecht - werd gewonnen met 3-1. Daarvoor al - uit in Weiteveen tegen Klimop - werd het kampioenschap behaald na een zege. De ervaren equipe bestaat uit volleybalsters in de leeftijd van 53 tot 65 jaar. Het feit dat de tegenstanders veelal jonger zijn, zegt veel over de kwaliteiten van het team. Op de foto staan van boven naar beneden en van links naar rechts: Janny Hoving, Mina Kuipers, Hedy Sikken, Anneke Dooren, Hilly Bleijleven, Willy Albring, Hendrikje Bos plus de trainers Jantje Dolfing en Door Epping. Grietje Kamping ontbreekt.

Auteur

Redactie