Tafeltennisheren overtuigend naar finale

Emmen

De tafeltennisheren van DTK’70 hebben zich meteen historische zege geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. In het verleden werden veel halve finaleplaatsen behaald, maar nimmer de finale.

Met een duidelijke 3-1 zege op Smash’70 is voor het eerst de finale door het Klazienaveense team behaald. In de finale om het landskampioenschap speelt DTK’70 tegen Enjoy & Deploy. Coach Peter Verwey is erg tevreden over het resultaat. “Gezien het wedstrijdverloop over de twee wedstrijden hebben we verdiend gewonnen. Onze ervaren mannen Barry Wijers en Michel de Boer hebben gebracht wat ze zouden moeten brengen. Dankzij deze twee spelers staat er een heel degelijk en goed team. Helaas heeft Patrick Oeij zondag niet kunnen stunten. We zien met erg veel vertrouwen de finale op 5 mei tegemoet.”

Auteur

Redactie