Fietslabyrint voor De Schutse en Selkersgoorn

Coevorden

De Stichting Vrienden van De Schutse en Selkersgoorn overhandigde maandag een fietslabyrint aan bewoners van De Schutse en Selkersgoorn (van Treant Zorggroep). Bewoners van de woonwijkcentra in Coevorden en Dalen kunnen met het labyrint binnen op een interactieve manier een mooie fietstocht maken.

Meneer Weggemans - een bewoner van De Schutse - ontving het fietslabyrint uit handen van een bestuurslid van de Stichting Vrienden van De Schutse en Selkersgoorn. Hiermee werd het fietslabyrint officieel in gebruik genomen.

In beweging

Er wordt gebruik gemaakt van een groot beeldscherm met een speciale fiets, die ook mensen in een rolstoel kunnen gebruiken of mensen die vanwege hun beperking niet op een hometrainer kunnen fietsen. Zo fietsen de bewoners niet alleen veilig, maar blijven zij bovendien in beweging en zijn ze ongemerkt aan het trainen.

Auteur

Redactie