Emmer dj wint publieksprijs Freedom Dance

Emmen

Elzo Miedema, alias dj Levshen, uit Emmen en Steven-eli Barnhoorn, alias dj Steve Granero, uit Assen hebben de finale van Freedom Dance gewonnen. De twee dj’s hebben hiermee een podiumplek veroverd op het Bevrijdingsfestival in Assen.

Miedema (27) is heel blij met zijn gewonnen prijs. “Ik vind het prachtig dat ik heb gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk dat ik op het Bevrijdingsfestival mag spelen. Ik draai in de middag en iemand van de organisatie liet weten dat er dan al zo’n duizend man aanwezig zijn. Dat heb ik nog niet eeder meegemaakt.” Het dj-event, gehouden in Lounge 13 in Emmen, was populair getuige de bijna tachtig aanmeldingen. Slechts tien daarvan mochten drie kwartier lang hun muzikale kunsten vertonen. Miedema won zogezegd de publieksprijs, omdat hij nadat alle dj’s aan de beurt waren geweest de meeste stemmen kreeg van het aanwezige publiek. “Het leuke aan dj zijn is om anderen te vermaken met muziek die jij zelf leuk vindt. Het is tof als mensen bij je komen om te zeggen dat ze jouw muziek gaaf vinden. Sowieso is het vet om te zien hoe er wordt gereageerd op jouw muziek. Ik ben nu zo’n drie maanden fanatiek bezig. Daarvoor heb ik wel eens in café Groothuis en in Theater De Muzeval gespeeld.”

Auteur

Redactie