Raptim mogelijk zondag kampioen in Coevorden

Coevorden

Zonder zelf te spelen heeft Raptim donderdagavond een mooie uitgangspositie gekregen voor een mogelijk kampioenschap. Concurrent Zwartemeer uit Klazienaveen - aanstaande zondag 10 april de tegenstander van Raptim in Coevorden - verloor het inhaalduel tegen DVC'59 uit Nieuw-Dordrecht verrassend genoeg met 3-0. Daardoor ligt er voor de Coevorder derdeklasser een scenario om op 10 april de kampioensvlag te hijsen.

Raptim moet om te beginnen zelf winnen van Zwartemeer, om die ploeg definitief uit te schakelen voor het kampioenschap. Daarnaast zijn de blauw-witten afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd Musselkanaal tegen Gieten, dezelfde middag. De thuisploeg moet punten afsnoepen van Gieten om Raptim het kampioenschap te bezorgen.

Geluk

Raptim zal dus geluk moeten hebben met de uitslag in Musselkanaal om überhaupt aanstaande zondag het kampioenschap veilig te stellen. Mocht Raptim kampioen worden dan zal er 's avonds een groot feest worden gehouden voor selectie, staf, supporters en sponsoren. Dit begint dan om 20.00 uur in het eigen clubgebouw. Wanneer Raptim zondag geen kampioen wordt dan zal het nog minimaal een week moeten wachten. Zelf speelt Raptim dan niet. De eerstvolgende wedstrijd voor de ploeg van trainer Henk Veenhof is op zondag 24 april in Hollandscheveld tegen streekgenoot SV HODO. De wedstrijd Raptim tegen Zwartemeer begint zondag om 14.00 uur.

Auteur

Redactie