Inloopbijeenkomst over veilige oversteek Coevorder sportpark Klinkenvlier

Coevorden

De provincie Drenthe heeft samen met de gemeente Coevorden, wijkvereniging Ossehaar en sportverenigingen een ontwerp gemaakt om de oversteek Europaweg naar het Coevorder sportpark Klinkenvlier te verbeteren. Het ontwerp voorziet in de aanleg van twee rotondes bij de op- en afritten van de rondweg (N382) op de Europaweg (N863).

De rotonde aan de zijde van sportpark krijgt een vijfde poot waarop het sportpark herkenbaar wordt ontsloten. De huidige aansluiting van het sportpark op de Europaweg verdwijnt. De sportverenigingen nemen het initiatief om de exacte ontsluiting op het sportpark verder vorm te geven. Dat gebeurt in overleg met gebruikers en de directe omgeving. Ook de verkeersstructuur op het sportpark wordt besproken. De plannen worden toegelicht tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 19 april van 16.00 tot 20.00 uur in de kantine van voetbalclub CSVC in Coevorden. Het streven is om de plannen in 2017 uit te voeren.

Auteur

Redactie