Tafeltennisheren DTK'70 winnen eerste halve finale

Emmen

De heren van tafeltennisvereniging DTK’70 hebben zaterdagmiddag een grote stap gezet richting het bereiken van de finale om het landskampioenschap. In de eerste halve finale werd in Hattem met 1-3 gewonnen van Van Wijnen/Smash’70.

Het team uit Klazienaveen speelde met Barry Wijers, Michel de Boer en Patrick Oeij. Wijers en De Boer wonnen hun wedstrijd, waardoor Oeij de beslissing kon maken. Hij verloor echter en dus moest Wijers weer aantreden om de klus te klaren. Dat deed hij in een spannende pot, maar won uiteindelijk. De uitslag: 3-1 voor de heren uit Klazienaveen. Coach Peter Verwey is erg tevreden met de uitslag. “We speelden een degelijke en goede wedstrijd. Ons team stond er op het moment dat het ook echt moest. Nu moeten we het volgende week zondag thuis afmaken.” De returnwedstrijd wordt die zondag 10 april om 14:00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen gespeeld.

Auteur

Redactie