Red het erfgoed in Emmen

Emmen

De gemeente Emmen laat een kaart maken waarop het belangrijkste erfgoed van de hele gemeente komt te staan. Het gaat om monumentale gebouwen en bijzondere landschappen, maar ook andere zaken als oude paden, houtwallen of waterpartijen.

En niet te vergeten plekken met bijzondere gebeurtenissen of historische gebruiken. Met deze kaart kan de gemeente in haar beleid beter rekening houden met het erfgoed. Bovendien is het erfgoed beter zichtbaar. Mensen die mee willen denken of een belangrijk erfgoed willen aankaarten, kunnen zich woensdag 13 april melden bij stichting 't Brinkenhoes. Dat is aan de Mantingerbrink 140 in de Emmer wijk Bargeres. De inloop is van 19.15 uur en de avond duurt tot 21.30 uur. Aan mensen met beeldmateriaal of teksten wordt gevraagd deze mee te nemen.

Auteur

Redactie