In2Dance viert Pasen met prijzen

Coevorden

Dansstudio In2Dance vertrok maandag naar Assen om te dansen in theater De Nieuwe Kolk. Een prachtig podium voor alle dansgroepen onder leiding van Helga en Judith Veenstra, Iris Groen en Romina Caria.

Soneo is een stichting die zich inzet voor dans en creativiteit. Gericht op dansstijlen die bij de hedendaagse jongeren en jongvolwassenen populair zijn. De competitie bestaat uit drie voorronden en wordt afgesloten met een nationaal kampioenschap. Deelnemers krijgen tijdens drie voorronden de kans om een plaats in het finale klassement te bemachtigen.De hoogst behaalde score telt mee voor dat klassement. De Coevorder teams doen mee in de categorie streetdance/hiphop en showdance. Hierin zit geen verschil in niveau. Beginners en gevorderd: alles bij elkaar. Dat maakt het pittig, maar ook leerzaam en In2Dance ziet dit als een mooie uitdaging.

First contact

De uitslagen bij streetdance/hiphop: 2tough2beat bij 10 tot en met 13 jaar 16e en kidsxplosion 9e. Het team 2thelimit deed mee in first contact 10 tot en met 13 jaar: 4e plek. In de categorie 14-17 jaar werd No Name 11e en D-verse 7e. Dynamic deed mee in first contact 14-17 jaar en dat team werd 7e. In de categorie 18+ werd Troublesz 10e, Solution 8e en The Ultimate Dance Force werd 3e met een puntenaantal van 29. De showteams van In2Dance waren sterk aanwezig. In de categorie 6 tot en met 9 jaar werd 2tough2beat 1e. Ook Kidsxplosion werd 1e in de categorie 10 tot en met 13 jaar. Het team 2thelimit werd in die categorie 4e. In de categorie 14-17 jaar werd No Name vierde en D-verse nam een beker mee: tweede. In de 18+ categorie deden Troublesz en het Demoteam mee. Troublesz werd 4e en het Demoteam zeer verdiend eerste. De volgende wedstrijd is op 16 april: de 4e en laatste voorronde van de NNKS.

Auteur

Redactie