Auto Hoge in Emmen klaar voor uitbreiding

Emmen

 Auto Hoge in Emmen is klaar voor een nieuwe uitdaging. Onder leiding van de eigenaren Frank Hoge en Rodger Scholte wil het bedrijf de uitbreiding voortzetten. Het bedrijf aan de Jacob Le Mairestraat gaat de voorraad auto's vergroten van 250 naar 400.

Het aantal occasions wordt dus bijna een keer zo groot. Om de nieuwe voorraad van een plek te kunnen voorzien, is het noodzakelijk om de grasvlakte voor het pand te voorzien van asfalt. Begin april is alles gereed.

Andere kijk

Rodger Scholte: "We zijn een organisatie met een andere kijk op auto's en proberen altijd één van de goedkoopste en betrouwbaarste aanbieders in Nederland te zijn. Onze voorraad bestaat overwegend uit auto's tot 6000 euro. Dat concept slaat aan. We verkopen ook auto's in een hogere prijsklasse. Het gaat hier om auto's die wij zelf selecteren omdat we deze erg mooi vinden. Na in 2014 de eerste uitbreiding van 150 naar 250 auto's, is het nu tijd om te beginnen aan een nieuwe uitdaging." De autodealer is opgericht in 1938 en staat bekend als het oudste familie-autobedrijf van Emmen en omstreken.

Auteur

Redactie