Leerlingen De Anwende genieten van paasontbijt

Aalden

De kinderen van basisschool De Anwende in Aalden werden donderdagmorgen verrast. Er bleek een heus paasontbijt geregeld.

De klassen waren volgens leerkracht Corine Kuper prachtig aangekleed. "Er stonden lekkernijen op tafel en de sfeer was perfect", zegt zij. "Nadat iedereen het buikje lekker vol had gegeten, werd er door de teamleden voorgelezen. Alle teamleden stopten een boek in een mand. Daaruit mochten alle kinderen een eigen keuze maken. Kinderen van alle groepen zaten door elkaar heen en dat maakte het juist zo leuk."

Prepensioen

Kuper: "Doordat iedereen 'naar' het eigen gekozen boek mocht luisteren, was het enthousiasme bij zowel de kinderen als de teamleden groot. Zelfs juf Fennie Temmink, die sinds dit schooljaar met prepensioen is, kwam langs om voor te lezen. De activiteiten voor de schooljeugd en teamleden werden een succes door hulp van onder meer de ouderraad en klassenouders."

Auteur

Redactie