Rabobank Zuidoost-Drenthe bokaal voor Oosterhesseler Klenckeruiters

Dalen

Bij paardensportvereniging De Grootveldruiters in Dalen vond afgelopen weekend de laatste wedstrijd van de Rabobank Zuidoost-Drenthe bokaal plaats. Om precies te zijn 21 clubs streden tijdens het indoorseizoen voor de felbegeerde titel.

Ruim vijfhonderd starts over vier wedstrijden zorgden voor veel winnaars. Tot het laatste moment bleef het een spannende strijd tussen drie verenigingen. De scores van De Alterbergruiters (Zweeloo), De Grootveldruiters en De Klenckeruiters verschilden immers zeer weinig. Uiteindelijk kwam De Klenckeruiters uit Oosterhesselen als winnende vereniging uit de bus. De Grootveldruiters werd tweede en De Alterbergruiters derde. Op de foto staan: meneer Wenneker (De Klenckeruiters), mevrouw Van de Kreke (namens Rabobank Emmen-Coevorden en Borger-Klenckeland), meneer Bernaards (voorzitter Stichting Ruitersportcentrum Dalen) en meneer Bouwers (voorzitter De Grootveldruiters).

Auteur

Redactie