Welke startup wint hoofdprijs van 12.500 euro?

Emmen

Drie maanden geleden was de finale van de eerste Young Business Award For Students en vandaag staan we aan de vooravond van de Young Business Award 2016. In drie jaar tijd gegroeid naar de grootste startup competitie van Noord-Nederland.

De organisatie heeft dit jaar een prijzenpot van 12.500 euro op tafel gekregen. "Wij willen de Young Business Award graag positioneren als één van de grootste startup competities van Nederland. Hier hoort naast een mooi locatie, het nieuwe Atlas Theater in Emmen, ook een dergelijke hoofdprijs bij", stelt Niels Palmers. Op dinsdag 14 juni staat de finale van de Young Business Award 2016 gepland in het nieuwe Atlas Theater in Emmen. Het eerste evenement in de grote zaal van het nieuwe theater dat officieel pas in oktober haar deuren opent.

Aanmelden

Ondernemers met een startend bedrijf (uit heel Nederland) van nul tot en met vijf jaar oud kunnen zich als deelnemer aanmelden op de website van de Young Business Award. Na screening mogen er in totaal achttien bedrijven - tijdens drie voorronden - pitchen, waarna er in totaal zes bedrijven op dinsdag 14 juni mogen pitchen voor een investering van 12.500 euro.

Auteur

Redactie