Emmen: Primera verhuist naar winkelcentrum De Weiert

Emmen

Bijna 15 jaar geleden zijn Herma en Stefan Bating in Emmen een Primera winkel begonnen. 

Nu is het tijd voor vernieuwing en verhuist Primera naar een grotere winkelunit aan de Dalipassage 59 in winkelcentrum De Weiert. Het is het voormalige pand van Fruits & Salads bij Albert Heyn, ABN Amro en Burger King. En met de verhuizing wordt het assortiment uitgebreid met tijdschriften, boeken, kantoorartikelen, cartridges, PostNL, wenskaarten, cadeaukaarten en elektronische rookwaar. Tevens gaat Primera zich meer richten op de verkoop van schoolartikelen en seizoensgerelateerde artikelen. Denk aan Pasen, Moederdag, Vaderdag, Wandelvierdaagse, Sinterklaas en Kerst. Vanaf 24 maart is iedereen welkom in het nieuwe pand.

Auteur

Redactie Digitaal