Emmer bos mooier door man met kettingzaag

Emmen

Shireen de Haan uit Emmen is bezig met het starten van een stichting speciaal voor 'honden van sterke rassen'. In een speurtocht naar sponsoren kwam De Haan uit bij haar zwager Bob Maarschalkerweerd.

Voor velen misschien onbekend, maar zijn daden zijn dat bij de inwoners van Emmer wijk Emmerhout allerminst. Maarschalkerweerd is namelijk een zogenoemde woodcarver. Van één blok hout maakt hij met een kettingzaag bijzondere figuren. "Zijn kunstwerken, want dat zijn het in mijn optiek, staan in de Emmerdennen nabij Emmerhout", legt De Haan uit. "Ik vind dat Bob een pluim verdiend voor zijn werk. Voor mij heeft hij al eens een hindernissenbaan voor de honden gemaakt en Staatsbosbeheer heeft Bob dus gevraagd om mee te werken aan de vernieuwing van het kabouterpad."

Auteur

Redactie