Tennis Club Bargeres houdt open dag

Emmen

Tennisclub Bargeres houdt dit jaar weer een open dag. Deze vindt plaats op 19 maart van 13.00 tot 17.00 uur. Vorig jaar was deze dag een groot succes. Ruim vijftig nieuwe leden werden verwelkomd.

Tijdens de open dag kan er onder het genot van een hapje en een drankje sfeer worden geproefd in de kantine en op en rond het negen banen tellende tennispark. Ook is het mogelijk een balletje te slaan. Gediplomeerde trainers van Tennisschool Koning zijn van 13.00 uur tot 15.00 aanwezig om geïnteresseerden kosteloos te laten ervaren hoe leuk tennissen is. Rackets en ballen zijn aanwezig. Alleen eigen geschikte sportschoenen moeten meegenomen worden. Nadat vorig jaar de kantine een metamorfose heeft ondergaan, is nu het buitenterrein aangepakt. Er is een minibaan aangelegd voor de jongste jeugd en het terras is vernieuwd. Er wordt veel aandacht geschonken aan de recreatieve leden, maar ook zijn er sterke selectieteams die op landelijk niveau spelen. Het komende seizoen, dat in de eerste week van april begint, doen er liefst 28 teams mee aan de competitie waaronder vijf jeugdteams. De hoogste teams spelen hun wedstrijden op zondag. Het hoogste damesteam speelt hoofdklasse en het hoogste herenteam 2e klasse. Voor meer informatie, zoals contributiegelden bezoek de website van de tennisclub: www.tcbargeres.nl.

Auteur

Redactie