Schooljeugd bakt pannenkoeken in dorpshuis Geesbrug

Geesbrug

Nationale Pannenkoekdag werd donderdag alvast gevierd in Geesbrug. In dorpshuis de Tiphof zaten ouderen samen met kinderen van de plaatselijke basisschool De Wegwijzer aan tafel om van de pannenkoeken te genieten.

De schooljeugd uit groep 7 en 8 bakte de pannenkoeken en kreeg daarbij enige hulp van trouwe vrijwilligers. Voor het eten aan werden samen spelletjes gedaan. Naast ouderen uit Geesbrug die elke donderdagochtend samen komen in de buurthuiskamer - deze is onder meer in het leven geroepen om eenzaamheid te voorkomen - van de Tiphof waren er ook opa's en oma's van de kinderen aanwezig, weet opbouwwerker Kim Slomp van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC). Slomp kreeg hulp van vijf vrijwilligers van MWC. Zo'n zestig eters genoten van de baksels.

Auteur

Redactie