Eén sociaal-cultureel team voor Holdert, Oostermarke en Zuidermarke

Emmen

De Emmer woonwijkcentra Holdert, Oostermarke en Zuidermarke hebben voortaan één gezamenlijk sociaal-cultureel team. De aftrap was woensdagavond in woonwijkcentrum Oostermarke aan de Veenkampenweg.

Treant Zorggroep meldt dat de drie locaties de krachten bundelen en samen activiteiten organiseren voor bewoners en Emmenaren die in de betreffende wijk van de Vlinderstad wonen. Carla van der Wiel van Treant en de oudste bewoner van Oostermarke maakten het activiteitenprogramma woensdagavond wereldkundig. Daarin staan ontmoetingen tussen bewoners van de woonwijkcentra en wijkbewoners centraal. De eerste 'date' is op woensdag 13 april tijdens een muziekmiddag in Zuidermarke. Dat is aan de Wilhelminastraat in Emmen centrum.

Auteur

Redactie