Monarch Rally door de regio in aantocht

Emmen

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die volgens de club een steuntje in de ruggen verdienen.

Dit voorjaar steunt de club hospice 't Huis van heden in Emmen. Hier is men er voor elkaar én met elkaar, met een lach en een traan. Het hospice, gelegen in de bossen aan de Markeweg, biedt plek aan mensen in de terminale fase van hun leven, als zij deze periode niet thuis kunnen of willen doorbrengen. Om een financiële bijdrage te leveren aan het hospice organiseert de Rotaryclub Emmen- Monarch haar tweede Monarch Rally. Zondag 24 april start de rally vanuit Klazienaveen en er is nog voldoende plek voor deelnemers. Deze rally is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn, ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto waarmee men rijdt. De deelnemers - de Rotaryclub Emmen-Monarch hoopt op 75 equipes - komen langs mooie plekjes in Drenthe en Duitsland. Tijdens de rit wordt er kennis gemaakt met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en een klein wedstrijdelement maakt de toertocht nog leuker.

Meer informatie

Meer informatie over de rally, waaronder het programma en de inschrijfmogelijkheid is te vinden op de website van de rally: www.monarchrally.nl.

Auteur

Redactie