Aold Daol'n pakt uit met komst vier oud-burgemeesters

Dalen

 Stichting Aold Daol'n organiseert een bijzondere voorjaarslezing. 'Twee eeuwen gemeente Dalen gezien door de ogen van de burgemeester' is het thema.

De lezing vindt plaats op donderdag 14 april. De laatste vier burgemeesters - met onder meer Ivo Opstelten - van de voormalige gemeente Dalen komen naar het dorp. Ook rasverteller Huib Minderhoud en burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden vervullen een rol. Opstelten kwam al op 28-jarige leeftijd naar Dalen. Hij was er zes jaar burgervader. Spreekstalmeesters op 14 april zijn voorzitter Rolf Albring van Aold Daol'n en Bert Bouwmeester. Zij stellen ook vragen aan de gasten in Dalen.

Cornelis

Plaats van handeling vanaf 19.30 uur is Zaal Cornelis aan de Hoofdstraat in Dalen. De zaal telt tweehonderd plaatsen. De kaartverkoop is op zaterdag 26 maart van 10.00 uur tot 11.30 uur in museummolen Jan Pol aan de Molenwijk 8 in Dalen. Een kaartje kost vijf euro. Voorverkoop: maximaal vier toegangsbewijzen per persoon. Meer informatie: bel dan Henk Nijkamp via 0524-552561.

Auteur

Redactie