'Gerda dreit deur' vier keer in Erm

Erm

 Voor het 28e achtereenvolgende jaar wordt op de vrijdagen 11 en 18 maart plus de zaterdagen 12 en 19 maart de jaarlijkse uitvoering van toneelclub Erm gehouden.

Dit jaar wordt het blijspel Gerda dreit deur opgevoerd door de leden van de Ermer toneelgroep. Het stuk is geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Velde uit Nieuw-Dordrecht. Het eerste bedrijf speelt op een morgen in mei. In het tweede bedrijf is het vijf dagen later en in het derde bedrijf is het de morgen daarop. De regie is in handen van Hammy Oldengarm. De spelersgroep bestaat uit Roelof Ensing, Tina Schepers, Jan van Wijk, Heidi Oldengarm, Herman Hidding, Edwin Renting, Marit Anholts en Nanja Blaak. Alle voorstellingen in café-restaurant Moorman beginnen om 20.00 uur. Tickets bestellen: 0591-361896.

Auteur

Redactie