Lange wandeltochten door Klazienaveen

Emmen

Liefhebbers van het wandelen van lange afstanden komen op 30 april aan hun trekken. Organisator Aquariumvereniging Minor zet dan namelijk routes uit van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer die voor een belangrijk deel door de natuurgebieden van Zuidoost Drenthe gaan lopen.

"Iedereen mag meewandelen", vertelt secretaris Willem Schepers van Minor. "Er wordt gestart vanuit het clubgebouw van Minor aan De Kreeft 28 in Klazienaveen." Informatie over inschrijvings- en starttijden kan worden verkregen door een e-mail te sturen naar wschepers1@gmail.com of henrikeklootwijk@hotmail.com. Inschrijving via e-mail sluit op 29 april om 22.00 uur. "Wij weten dat er steeds meer mensen zijn die al dan niet in georganiseerd verband lange afstanden willen wandelen. Ook leden van onze vereniging wandelen regelmatig grote tochten", zegt Schepers. "Wij springen daar met een tweeledig doel op in. Enerzijds willen wij de wandelaars kennis laten maken met onze prachtige omgeving en anderzijds willen wij de aandacht vestigen op onze aquariumhobby."

Auteur

Redactie