Sportfun 4 everybody bij OGZ in Oosterhesselen | Fotoreportage

Oosterhesselen

Gymnastiekvereniging OGZ (Oosterhesselen Gees Zwinderen) hield woensdagmiddag Sportfun 4 everybody in sporthal de Goorn in Oosterhesselen. De hal werd omgetoverd tot een sportpaleis, waarin de jongste kinderen en de iets oudere jeugd tijdens hun schoolvakantie ruim baan hadden. Er waren onder meer een dansplein, airtrack, tumblingbaan en een battleplein te vinden aan de Edveensweg.

De zogeheten instuifmiddag voor leden en potentiële leden was - boven verwachting - goed voor zo'n tweehonderd jonge bezoekers. Dat vertelt Gea Uineken namens OGZ. Zij geeft samen met Degrit Kolhek turntraining bij de Oosterhesseler club, die al sinds 2 februari 1951 bestaat. "We willen deze middag heel Oosterhesselen en de omliggende dorpen erbij betrekken en de vereniging promoten. Leuke sporten zoals voetbal en handbal zijn hier bekend, maar we hebben ook gymnastiek." Meer informatie over OGZ staat op www.ogzgym.nl.

Auteur

Redactie