Muzikale koopzondag in Emmen centrum: Unplug & Shop | Fotoreportage

Emmen

Een bijzondere koopzondag vond afgelopen weekend plaats in Emmen. Het thema was Unplug & Shop. Muziek en winkelen dus. Op initiatief van de ondernemers heeft Jannet Westebring het evenement georganiseerd.

Unplug & Shop is speciaal voor mensen die van muziek houden en tegelijkertijd willen winkelen. Van 13.00 tot 17.00 uur speelden, in meer dan 25 winkels en horecagelegenheden, singer-song-writers en enkele bands uit de regio Zuidoost-Drenthe. De artiesten waren: CocoBelle, Dion van der Geest, Hannah en Rowdy, Harm Tabak & The Flashbacks, He-Ma Duo, Kira Dekker, Krysztof, Leon & Milo, Little Fane, Lotta Rasva, Margaretha Kleine, Martijn van der Zande, Out Of Tha Box, Remco Wind & Nicole, Roy Sipma, The New Poor, Unplug & Play, Willem Reitsema en Wim (ballonkunstenaar). De foto's zijn gemaakt door Iris Sijbom uit Emmen.

Auteur

Redactie