Einde van een tijdperk na bijna 48 jaar

Emmen

 Na bijna 48 jaar komt er een einde aan het Emmer Theater De Muzeval. De slotweek aan de Boermarkeweg belooft feestelijk te worden.

Een interactieve dans- en muziekmiddag voor kinderen en jeugd vindt plaats op zondag 6 maart. Er wordt dan een link gelegd tussen een dj-workshop (vanaf 13.00 uur) en een danspresentatie (vanaf 15.00 uur). De afterparty is in de foyer. Amateurverenigingen, koren en orkesten presenteren zich op vrijdag 11 maart vanaf 19.30 uur voor de laatste keer in De Muzeval. Aan het programma wordt meegewerkt door de harmonie Euterpe, mannenkoor HEM, theaterkoor Ericarré, cabaretgroep Kantje boord, muziekvereniging Laus Deo, het Emmens Mannenkoor en de folkloristische dansgroep van 't Aol' Volk. Meer informatie en reserveren: www.mijnmuzeval.nl of aan de kassa op doordeweekse dagen tussen 13.30 en 17.00 uur (0591-617000).

Auteur

Redactie