HSG Nordhorn-Lingen blijft verbazen

Nordhorn

Nog steeds ongeslagen in het tweede deel van de competitie. Hoe is het mogelijk met al die blessures en zo'n klein kader? De HSG Nordhorn-Lingen blijft vriend en vijand verbazen.

Zelfs de eigen trainer, die zijn team terecht looft voor het karakter en de teamgeest. In de terugronde zijn nu vijf wedstrijden gespeeld en negen punten behaald. Ook het publiek weet dat te waarderen. Er kwamen bijna 2500 fans naar de laatste thuiswedstrijd in het Euregium voor de derby tegen Tusem Essen. En ook deze krachtmeting werd na een meeslepende strijd uiteindelijk met 25-24 gewonnen. De volgende thuiswedstrijden zijn: zondag 6 maart in de Emsland Arena in Lingen tegen Empor Rostock vanaf 17.00 uur en dan op vrijdag 18 maart in het Euregium in Nordhorn tegen de SV Henstedt-Ulzburg. Dat duel begint om 19.30 uur.

Auteur

Redactie