Adam Sweet Folktrio in Rue de la Gare

Emmen

Adam Sweet is afkomstig uit het Zuidwesten van Engeland, waar hij al sinds zijn vijftiende regelmatig optreedt in de lokale pubs en zalen. Zijn reis langs nationale en internationale podia brengen hem op zondag 28 februari naar café Rue de la Gare.

Adam Sweet is geïnspireerd door de klassieke rock en blues uit de jaren zestig en zeventig: de muziek die hij aanvankelijk veel coverde. Hij werd in de voorbije tien jaren een betere muzikant, door te blijven optreden met verschillende bands en kon zo een (succesvolle) solocarrière beginnen. Op zijn laatste, sfeervolle album Small Town Thinking bewijst Adam Sweet zijn verworven status als muzikant en singer-songwriter. Momenteel treedt Adam Sweet samen op met Alan West en Steve Black. Ze spelen 'laid back' country en Americana. Het optreden in Emmen begint om 16.00 uur. De toegang is gratis.

Auteur

Redactie