DTK'70 in Klazienaveen tegen Smash'70

Klazienaveen

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging DTK'70 speelt zondag 28 februari thuis tegen Smash'70. De bezoekers uit Hattem staan derde in de eredivisie en staan daarmee één plek onder het team uit Klazienaveen. DTK'70 is al verzekerd van een plek bij de eerste vier en hiermee is deelname aan de play-offs voor de strijd om het landskampioenschap al veilig gesteld.

Koploper Enjoy & Deploy is al zeker van de eerste plek en de strijd om de tweede en derde plek gaat tussen DTK'70 en Smash'70. Het team uit Klazienaveen heef met nog twee wedstrijden te gaan zeven punten voorsprong. Een gelijkspel in het onderlinge duel is voldoende om komend weekend al zeker te zijn van de tweede plaats. Coach Peter Verwey: "Onze doelstelling is om de tweede plaats veilig stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we Smash'70 ook als tegenstander treffen in de halve finale van de play-offs. Het beloven boeiende en spannende duels te worden." DTK'70 beschikt over een fitte selectie. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur in sporthal de Zon.

Auteur

Redactie