Voetbalplaatjes sparen bij de Jumbo

Emmen

 Samen met acht voetbalclubs in de gemeente Emmen - VV Emmen, EHS'85, Drenthina, WKE, DZOH, SC Angelslo, SVBO en Weerdinge - houden de Jumbo supermarkten in Emmen en Klazienaveen dit voorjaar een voetbalplaatjesactie. Ook FC Emmen verleent medewerking en initiatiefnemer van de actie is Albert Jan Benjamins van de voetbalvereniging Emmen, die negentig jaar bestaat.

De afsluitende, groots opgezette ruilmiddag is op woensdag 20 april in het stadion van FC Emmen. Er zijn die dag ook activiteiten zoals blokhutschieten, voeballen in een pannakooi en een clinic. Iedereen met een vol boek krijgt twee gratis kaartjes voor het duel tussen FC Emmen en Fortuna Sittard op 29 april. Daarnaast is er op 20 april een prijsvraag. Er wordt dus gespaard voor de helden van de plaatselijke voetbalclubs. Elke deelnemende vereniging krijgt een eigen spaaralbum waarin alle spelende leden zijn afgebeeld. Elk boek heeft een middenpagina met een gouden voetbalplaatje. Op dit gouden plaatje staat een speler van die club die uiteindelijk bij FC Emmen heeft gespeeld.

Tien euro

Plaatjes sparen kan tijdens het winkelen bij de Jumbo supermarkten in Emmen en Klazienaveen. Bij elke tien euro aan boodschappen krijgen klanten een zakje met plaatjes en bij actieproducten zijn één of meerdere zakjes te sparen. De voetbalclubs in Klazienaveen doen niet mee, maar daar kunnen historische foto's van Klazienaveen en omstreken worden gespaard. Het album is alleen in Klazienaveen verkrijgbaar en is helemaal gratis bij besteding van 25 euro aan boodschappen. De actie start op woensdag 2 maart.

Auteur

Redactie