Lindsey Keuris: 'Team Borsato is één grote familie'

Emmen

De elfjarige Lindsey Keuris uit Emmen is blij dat ze het eindelijk van de daken mag schreeuwen. Zij ging zaterdagavond glansrijk door naar de volgende ronde van RTL4 programma The Voice Kids.

Door Mayke Bos Net als Bram Scheper (14) uit Weiteveen overigens. Lindsey kon kiezen uit drie coaches, want ze draaiden allemaal voor haar prachtige stem. Hoewel ze in eerste instantie voor Ilse de Lange had willen gaan, begon ze te twijfelen na een knuffel van coach Ali B. Uiteindelijk koos Lindsey, net als Bram, voor Marco Borsato als coach. "Mijn hart zei dat ik voor Marco Borsato moest gaan, omdat hij goed kan zingen en coachen en hij is ook heel erg lief", legt Lindsey uit. Bram en Lindsey zitten nu dus beide in team Borsato, maar voelen zich geen concurrenten van elkaar.

Borsato

Integendeel zelfs, want Bram is bij Lindsey blijven logeren nadat ze samen de uitzending hebben gekeken. Samen zitten ze de volgende ochtend aan de keukentafel vol bewondering naar optredens van hun teamgenoten te kijken. "We voelen ons bij team Borsato één grote familie", zegt Lindsey. Het team doet samen veel leuke dingen en de gezamenlijke passie voor zingen zorgt ervoor dat ze zich erg verbonden voelen met elkaar. Lindsey gaat naar de Telekids Musicalschool, ze danst in Schoonebeek en heeft een eigen band. "Het liefst wil ik musicals doen, want dat is zingen, dansen en acteren", vertelt Lindsey. De passie die Lindsey voor zingen heeft komt niet uit de lucht vallen. Terwijl Lindsey zingend een soort handjeklap speelt met Bram vertelt haar moeder dat Lindsey net een radio is. "Die radio gaat in de ochtend al aan en pas 's avonds weer uit", lacht ze. Ook onze andere kinderen weten niet beter. "Dan zeggen ze 'Linds, serieus, kun je nu gewoon even tien minuten níet zingen?' Maar ze heeft het zelf niet eens in de gaten." Ook haar oudere zus Amy wordt er weleens gek van, maar laat via Facebook weten bovenal een hele trotse zus te zijn.

Feilloos

Lindsey en Bram vinden het fijn dat ze hun ervaringen met elkaar kunnen delen. "Onderweg naar de studio zitten deze Knabbel en Babbel vaak samen op de achterbank te zingen. Hun stemmen klinken fantastisch samen", zegt de moeder van Lindsey. Lindsey begint te zingen en Bram pakt feilloos de tweede stem op. Na een poosje gezongen te hebben barsten ze plotseling beide in lachen uit. "Het zijn nog echte pubers, maar ze zouden zo het nieuwe Drentse duo kunnen worden", lacht Lindseys moeder. Ze wachten eerst de volgende afleveringen van The Voice Kids af, maar ook daarna hebben ze nog van alles in petto. Daar willen ze nog niets over kwijt, maar we gaan zeker weten nog veel meer horen van Lindsey en Bram.

Auteur

Redactie