Dames E&O winnen verdiend van mat DOS | Fotoreportage

Emmen

De handbaldames van E&O wonnen zaterdagavond zeer terecht de onderlinge strijd met DOS uit Emmer-Compascuum. Het werd 33-21.

Aan alles bleek dat DOS niet naar Emmen kwam om te winnen. De dames speelden mat, iets wat je in vrijwel elk duel terugzag. Coach Rob Fiege verklaarde nadien dat zijn ploeg niet gebaat was bij winst, omdat DOS nu in de play-offs om het kampioenschap niet tegen lijstaanvoerder VOC en het sterke Dalfsen hoeft te spelen. Zou DOS winnen, was dat wel het geval. Heeft DOS de wedstrijd dan expres uit handen gegeven? Misschien, maar het was ook het spel van E&O dat indruk maakte. De ploeg van coach Mike van Rooden oogde fit en speelde met pit. E&O staat nu achtste, terwijl DOS op een zesde plek staat. In de handbalcompetitie spelen tien teams. De foto's zijn gemaakt door Paul Barelds uit Emmen.

Auteur

Redactie