Wie danst er straks op de savanne in Emmen: audities voor Walkyre Echo's

Emmen

Stichting Walkyre Echo's produceert in september 2016 een aantal grootschalige theatervoorstellingen in het voormalig Noorder Dierenpark in Emmen. Voor deze producties is de organisatie op zoek naar acteurs en dansers uit de regio. Walkyre wil met deze productie onder andere jonge talenten uit Drenthe een podium bieden om ervaring en connecties op te doen.

Momenteel is er nog plaats voor een fiks aantal bijrollen bestaande uit dansers en figuranten zonder tekst. Daarnaast is men nog op zoek naar een drietal hoofdrol spelers met tekst en zang. Belangstellenden kunnen een email met naam, adres, woonplaats, ervaring en motivatie vóór 13 maart sturen naar: audities2016@walkyre.nl Aan de hand van de aanmeldingen wordt een voorselectie gemaakt. Na deze voorselectie ontvangen aanmelders bericht over deelname aan de audities, vergezeld van tekst en/of een lied om in te studeren. De dans audities vinden in groepen plaats. De audities vinden plaats op zaterdag 16 april in de Grote Kerk Cultureel te Emmen.

Auteur

Marielle de Vries