Tophandbal in Lingen en Nordhorn

Lingen

Spannender kan een handbalwedstrijd nauwelijks zijn. Met nog acht minuten te spelen twee doelpunten achterstaan. Met nog 29 seconden op de klok één doelpunt voor en balbezit.

De tegenstander gaat over tot mandekking, maar wat doe je dan? Keuze genoeg zou je zeggen, maar helaas volgt de verkeerde keuze. Balverlies en vier seconden voor tijd toch nog de gelijkmaker. Sneu voor de HSG, maar niet onverdiend voor de tegenstander, die wel gelijkwaardig was aan het gedecimeerde kader van de HSG Nordhorn-Lingen.

Klein kader

Alleen Nils Meyer was na overwonnen ziekte weer terug, maar nog niet volledig op krachten. Hierdoor moest opnieuw een klein kader het doen en dan heb je als trainer weinig wissel mogelijkheden. Topscorer werd opnieuw Lutz Heiny met elf treffers voor liefst 2500 toeschouwers in de Emsland Arena in Lingen. De volgende thuiswedstrijd is na een midweekse uitwedstrijd bij Dormagen alweer aanstaande zondag 21 februari in het Euregium in Nordhorn. Tegenstander is dan de roemruchte traditieclub Tusem Essen. De aanvang is 17.00 uur.

Auteur

Redactie