'Lekker weertje, Dikkie Dik!' in De Muzeval

Emmen

 Dirk Scheele is mateloos populair bij kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op Nickelodeon en bracht een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uit.

Nu komt Scheele met een nieuwe muzikale voorstelling over de rode kater uit Sesamstraat: 'Lekker weertje, Dikkie Dik!'. In de wervelende en vrolijke show vol met nieuwe liedjes staan de vier seizoenen centraal.

Zomerfeest

Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst en speelt in de sneeuw in de winter. Uiteindelijk belanden Dikkie Dik, zijn vriendjes en alle kinderen in de zaal in een spetterend zomerfeest. Dirk Scheele is op zondag 21 februari vanaf 14.00 uur te zien in Theater De Muzeval. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten: www.mijnmuzeval.nl of via de Theaterkassa: 0591-617000.

Auteur

Redactie