'Der Boxmeister' drie keer in Gees

Gees

 Toneelvereniging Dr. J. Naarding voert vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart en zaterdag 19 maart het toneelstuk 'n Klap van de meul (Der Boxmeister) op in Gees. Partycentrum De Zwerfkei is de precieze plaats van handeling. Het publiek kan om 19.30 uur naar binnen.

Het stuk is geschreven door Otto Schwartz en Caspern Mathern en overgezet en bewerkt in het Drents door Ben ten Velde uit Nieuw-Dordrecht. De eenvoudige caféhouder Berthus Lubbers doet er alles aan om uit de houtgreep van zijn vrouw te blijven, maar hoe meer hij dat probeert des te meer komt hij in de problemen door leugens en bedrog. Kaarten zijn te bestellen voor donateurs. De losse verkoop startte maandag. Bestellen kan bij Jolanda Hoveling via het telefoonnummer 06-34001756.

Auteur

Redactie