Ruim 400 judoka's in Sleen | Fotoreportage

Sleen

Meer dan 400 judoka's in de leeftijd tot 17 jaar reisden zaterdag af naar de Oldenhoffstraat in Sleen voor het traditionele IJspegeltoernooi. De 34e editie - georganiseerd door budovereniging Yoshi Sleen - was goed voor een recordaantal deelnemers.

De provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel waren vertegenwoordigd in sporthal Broekveld. Ook Duitse judoka's waren van de partij. Wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden verzorgde de opening.

Judovereniging Vos

De ongenaakbare Laura Hidding van judovereniging Vos (Klazienaveen) scoorde zaterdag goed in Sleen, want zij werd eerste. Jay Langerijs en Tom Akker werden ook al eerste in hun eigen categorie, terwijl Nick Langerijs de tweede plaats pakte. Lois Klein, Alex Wacker en Dimitri Boer namen de derde prijs in ontvangst in hun eigen categorie. De foto's zijn gemaakt door Alkina Hajes-Super uit Aalden.

Auteur

Redactie