Bert Doldersum traint komend seizoen Dalen

Dalen

Zondag tweedeklasser Dalen heeft een nieuwe trainer voor komend seizoen. Bert Doldersum - de huidige trainer van NKVV uit Dalerpeel - is de opvolger van Claus Boekweg, die na een seizoen vertrekt uit Dalen.

Doldersum zou na de zomer starten aan zijn vierde seizoen bij NKVV. In de overeenkomst met de zaterdag vierdeklasser stond echter dat Doldersum zou mogen vertrekken bij een kans op het trainen van een club uit de eerste of tweede klasse. Doldersum - NKVV is zijn eerste klus als hoofdtrainer - tekent zijn contract aanstaande woensdag. Met NKVV strandde de coach tijdens zijn eerste seizoen in de nacompetitie voor een plaats in de vierde klasse. Het kampioenschap was een jaar later een feit. De Nieuwe Krimse Voetbal Vereniging staat thans zevende in 4D. NKVV won zaterdag met 3-0 van ODV uit het Friese Wijnjewoude.

Auteur

Redactie