Univé geeft cheque aan VV Raptim

Coevorden

 Univé Verzekeringen heeft Raptim recent verblijd met een extra donatie. Aloys Goffin - hij is voorzitter van de sponsorcommissie van de Coevorder voetbalvereniging - ontving van vestigingsmanager Jasmin Garic van Univé Coevorden een waardecheque ter waarde van 575 euro.

Eind vorig jaar kwamen Raptim en Univé een samenwerking overeen met een actie voor de zorgverzekering, exclusief voor leden, sponsoren en donateurs van de club. Beide partijen spreken van een prima resultaat en zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Voor elk lid dat de overstap maakte naar Univé voor de zorgverzekering, kreeg Raptim een eenmalig geldbedrag. De sponsorcommissie van de club - het eerste herenteam speelt in de derde klasse - is in beweging en gaat steeds vaker op zoek naar samenwerkingsverbanden tussen de vereniging en het bedrijfsleven.

Geldkraan

"Het is niet ons doel om uitsluitend onze hand op te houden in tijden waar de gemeente de geldkraan steeds meer dichtdraait. Op deze wijze proberen we een win-win-situatie te creëren en dat is met deze actie meer dan gelukt", stelt Goffin.

Auteur

Redactie