Turnsters OGZ succesvol in Hollandscheveld

Oosterhesselen

 In Hollandscheveld was zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen voor de turnsters van OGZ (Oosterhesselen Gees Zwinderen). Nora Meijering, Marit van Nuil en Imre Zwiers begonnen op instap D2 niveau. Marit werd tweede en plaatste zich daardoor voor de Drentse kampioenschappen. Imre heeft een mooie zevende plek behaald en Nora de vijftiende.

Daarna was Janna Stevens aan de beurt in de categorie senior 5. Na een wisselvallige wedstrijd is zij uiteindelijk achtste geworden en heeft ze zich geplaatst voor de toestelfinales. Aan het einde van de rit mochten Mare Hutter en May-lin Unij aantreden in de categorie jeugd 1 D1. Zij wisten te pieken op het juiste moment. Dit leverde Mare de gouden medaille op en ze heeft zich daardoor geplaatst voor de Drentse kampioenschappen en de toestelfinales. May-lin werd knap vierde en heeft zich ook geplaatst voor de toestelfinales. De volgende wedstrijd voor de turnsters uit Oosterhesselen en omgeving is op 2 april.

Auteur

Redactie