Raptim morst punten tegen SC Stadskanaal

Coevorden

Raptim heeft in de race voor het kampioenschap een steekje laten vallen. Het team van trainer Henk Veenhof kwam zondag in Coevorden tijdens de inhaalwedstrijd tegen SC Stadskanaal niet verder dan een teleurstellende 0-0. Raptim blijft koploper, maar de concurrentie kan de afstand verkleinen.

Op het veld was niet te zien wie de koploper is in de derde klasse D. Zowel in de eerste als de tweede helft zagen de ongeveer 200 toeschouwers dat Stadskanaal minstens gelijkwaardig was. Er werden aan beide zijden niet veel kansen gecreëerd, maar Stadskanaal was dichter bij een doelpunt dan Raptim. Tussen de vijftigste en zestigste minuut dreigde Raptim onder de aanvalsdruk van Stadskanaal te bezwijken. Oplettendheid van het centrale verdedigingsduo van Raptim en de keeper voorkwam erger.

Middenveld

In de wedstrijd tegen Stadskanaal was Raptim de mindere op het middenveld. Tel daarbij de iets mindere vorm van de voorhoedespelers en de toeschouwers weten dat winnen dan moeilijk wordt. Raptim creëerde in de tweede helft een paar kansen. Robert Mulder en Lars Meppelink hadden nog een sterke individuele actie in huis, maar hun doelpogingen werden verijdeld door de sterke keeper van Stadskanaal.

Auteur

Redactie