Barger-Oosterveld vormt schitterend carnavalsdecor | Fotoreportage

Barger-Oosterveld

In achtereenvolgens Emmer-Compascuum, Veenoord, Weiteveen, Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Zwartemeer en Barger-Oosterveld waren tijdens carnaval grote optochten te bewonderen.

Traditioneel hadden de inwoners van Barger-Oosterveld, de optocht ging daar zondagmiddag door het dorp, alles uit de kast gehaald voor een indrukwekkende carnavalsviering. De meest bijzondere creaties kwamen langs. Uren werk heeft er in het bouwen van karren gezeten en dat was getuige het gedetailleerd werk goed terug te zien. Prins Carnaval was natuurlijk aanwezig, er was veel livemuziek tijdens de optocht en ook het bier werd in hoge mate geconsumeerd. Kortom: het was beregezellig in Barger-Oosterveld. De foto's zijn gemaakt door Iris Sijbom uit Emmen.

Auteur

Redactie