Samen plezier maken tijdens De nacht heeft 1000 ogen

Coevorden

Samen plezier maken. Daarvan was vrijdagavond sprake tijdens de eerste editie van het evenement De nacht heeft 1000 ogen. In het voormalige Coevorder postkantoor - een statig pand op het adres Kasteel 4 - kwamen ongeveer 250 liefhebbers van 'een duister avontuur' samen.

Onder meer beeldende kunst, het muziekensemble I Compani, nachtpoëzie door leerlingen van De Nieuwe Veste en verschillende workshops kwamen voorbij. Muziekliefhebbers konden - met een koptelefoon - ook naar een silent disco, terwijl de vuurspuwer Xenopus - hij is daarnaast slangenbezweerder - zijn werk deed. Fotoclub Goed Licht uit Coevorden zette voor het evenement een workshop nachtfotografie op poten en de bezoekers konden ook insecten proeven. Theater Hofpoort en het Stedelijk Museum Coevorden organiseerden De nacht heeft 1000 ogen.

Auteur

Redactie