De Muzeval: Songs in the Key of Life

Emmen

 Het meesterwerk Songs in the Key of Life uit 1976 is één van de mijlpalen uit de popgeschiedenis en onderdeel van het collectieve muziekgeheugen. Stevie Wonder verkeerde in absolute topvorm en leverde zijn meest succesvolle album ooit af met onvergetelijke wereldhits als Sir Duke, I Wish, As, Isn't She Lovely en Pastime Paradise.

Legendary Albums Live presenteert dit conceptalbum integraal tijdens een theatraal concert, geregisseerd door Jos Thie. Een topband en de drie formidabele solisten Sabrina Starke, Erica Yong en Ricardo Burgrust zorgen ervoor dat de bezoekers van De Muzeval niet lang in de stoel blijven zitten. Legendary Albums Live is op zaterdag 13 februari vanaf 20.15 uur te zien in De Muzeval. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten: www.mijnmuzeval.nl of via de Theaterkassa: 0591-617000.

Auteur

Redactie