Kenniscafé Emmen over wonen en bouwen

Emmen

 Het Kenniscafé Emmen buigt zich woensdag 10 februari over de toekomst van wonen en bouwen in Nederland. Twee sprekers komen langs.

Charlie Kock is als freelance adviseur actief bij vooral gemeenten en woningcorporaties. Hij houdt zich bezig met de circulaire economie, de nieuwe marketing en communicatie plus het nieuwe wonen en bouwen. Maarten Wiersma is denker en doener op het gebied van gebouwen en energie. De enorme verspilling van grondstoffen in de bouw, de bijbehorende milieuschade en kosten zijn volgens hem onhoudbaar. Het Kenniscafé Emmen start om 19.30 uur. De locatie is restaurant Stones in Stenden Hogeschool aan de Emmer Van Schaikweg 94. Entree kost 7,50 euro. Vooraf aanmelden is gewenst en kan via www.kenniscafe-emmen.nl.

Auteur

Redactie