Informatieavond in Zwartemeer over waarde Geopark

Zwartemeer

Stichting Het Drentse Veenland houdt maandag 8 februari vanaf 20.00 uur een informatieavond over wat de waarde is van Geopark De Hondsrug voor - voornamelijk - toeristische en recreatieve ondernemers in de gemeenten Emmen en Coevorden. Locatie van de bijeenkomst is Sportlandgoed Zwartemeer in het gelijknamige grensdorp.

Cathrien Posthumus - manager van het Geopark - is als deskundige aanwezig en Lukas Koops verzorgt de presentatie. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@hetdrentseveenland.nl of door te bellen: 06-24580109. De entree is gratis. Het Drentse Veenland is een samenwerkingsverband van ruim dertig ondernemers en organisaties op het gebied van dagrecreatie en verblijfsrecreatie in Zuidoost-Drenthe.

Auteur

Redactie