Primeur bij Greving & Greving: virtual realitybril

Emmen

Als enige in de wijde omgeving van Emmen, beschikt Greving & Greving opticiens sinds kort over een Nautilus virtual realitybril van Essilor. Met deze primeur kunt u nu zelf ervaren wat de verschillen in kwaliteit zijn tussen verschillende soorten glazen en typen coatings voor uw nieuwe bril.

Wanneer u voorheen een nieuw montuur uitzocht, werden de type brillenglazen voor uw nieuwe bril zorgvuldig gekozen aan de hand van de informatie die u hoorde en de beelden die u via foto’s of een televisiescherm te zien kreeg. Maar wat is nu precies is het effect van de coating, die uw brillenglazen beschermt tegen vuil, spiegelingen of krassen? En hoeveel verschil zit er nu eigenlijk tussen een Varilux en een computerbril? Met de Nautilus virtual realitybril kunt u al deze kwaliteitsverschillen zelf ervaren. De Nautilus beschikt over verschillende praktijksituaties. Zo kunt u virtueel deelnemen aan het verkeer, een trap aflopen of een strandwandeling maken. In elk van deze situaties ziet u met eigen ogen, nog voordat de bril besteld wordt, in 3D wat het verschil is tussen de ene en de andere glasoplossing. Kom de Nautilus virtual realitybril van Essilor zelf ervaren en/of bekijk deze video. video Tot ziens bij Greving & Greving, Emmen, Hoofdstraat 49, Tel: 0591-612335, mail en Facebook.

Auteur

Redactie Digitaal