Keramische vogel uit de tuin gestolen

Emmen

Wie in de nacht van donderdag op vrijdag een keramische vogel over straat vervoerd zag worden, is getuige geweest van diefstal.

Het kunstwerk is gemaakt door amateurkeramiste Jolly Cerini, woonachtig aan de Slotstee in de Emmer wijk Angelslo. Het kunstwerk is bij haar uit de tuin gestolen. In een poging het de dieven zo moeilijk mogelijk te maken iets met het beeld te doen, heeft ze de ZuidOosthoeker benaderd. "Ik heb het beeld zelf gemaakt om de entree van ons huis op te vrolijken. Wie steelt er nou zoiets? De vogel is erg zwaar en is zo'n specifiek item dat iedereen het onmiddellijk zal herkennen. De daders hebben overigens hun groene trapje, waarmee ze het beeld van de gevel hebben getild, achtergelaten." Tipgevers kunnen Jolly Cerini bereiken op het telefoonnummer: 0591-622308.

Auteur

Redactie