Sportverkiezing Emmen kent mooie winnaars

Emmen

Bennie Wolbers en zijn vrouw Heintje organiseren jaarlijks de Sportverkiezing Emmen. Afgelopen weekend was de vijftiende editie in het Hampshire Hotel in Emmen.

Met prijzen voor de beste sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportvrijwilliger was het een ware prijzenregen. Schaatser Kjeld Nuis werd sportman van 2015 en Tessa Geerling (BMX) werd sportvrouw. Schaatster Sterre Jonkers is sporttalent 2015. Damesvolleybalvereniging Emmen '95 verdiende de onderscheiding voor beste sportploeg en scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe werd sportvereniging van het jaar. Jacob Kamminga van sjoelvereniging De Brikkenmikkers is uitgeroepen tot sportvrijwilliger van het jaar. Marlon Wegter ging er vandoor met de prijs voor beste sporter met een beperking en Jacob Vos (judo) ontving de juryprijs.

Auteur

Redactie