Slagerij van Kampen naar De Muzeval

Emmen

 Een swingend vooruitzicht: Slagerij van Kampen wordt in deze show vergezeld door een geweldige blazerssectie. De als altijd opzwepende drums worden aangevuld met een drietal blazers en dat biedt veel nieuwe mogelijkheden.

Naast het slagwerk horen de bezoekers in de muzikale show Beats 'n Brass salsa en extretno-jazz, maar vooral heel veel swing. Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstild. Het kleurenpalet in deze nieuwe show is dus groot en divers, maar toch typisch Van Kampen. Bezetting drums: Clara de Mik, Boudine van Slobbe, Johan Boere, Robin van Vliet en Olaf Fase. De blazers zijn Alex Loiacono, Stien Carlier en Daniël Vanderhoydonks. Slagerij van Kampen is op zaterdag 6 februari vanaf 20.15 uur te zien in Theater De Muzeval. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten: www.mijnmuzeval.nl of via de Theaterkassa: 0591-617000.

Auteur

Redactie