Musical Robert Long in De Muzeval

Emmen

 Robert Long is een meeslepende musical over vroeger, vrijheid, verlatingsangst, verraad en de verrukkelijke songs van de onnavolgbare Robert Long.

In de vroege jaren tachtig gaan zanger Robert Long en acteur Leen Jongewaard samenwerken. Hun shows doen het bedeesde Nederlandse theater op zijn grondvesten trillen. Tijdens de voorbereiding van hun derde show lijken echter alle heilige huisjes omgetrapt, al het vuil gespoten en een artistieke impasse dreigt. Naarstig op zoek naar materiaal voor nieuw werk, duiken Long en Jongewaard in hun verleden. Dan komen onthutsende feiten boven die hun samenwerking, succes en vriendschap in een ontluisterend licht zetten. Robert Long is op donderdag 4 februari vanaf 20.15 uur te zien in Theater De Muzeval. Tickets: www.mijnmuzeval.nl of de Theaterkassa: 0591-617000.

Auteur

Redactie